Geplande activiteiten / cursussen en resultaten

Kalender

No events/activities found in the calendar

Meer uitleg rond geplande activiteiten/cursussen

Initiatielessen

Voor onze nieuwe leden worden uiteraard initiaties voorzien . Beginnende schutters bezitten het eerste zestal maanden normaal gesproken geen eigen wapens, en worden gedurende die tijd onder de hoede genomen door onze schietmonitoren of ervaren leden.

Derhalve is het aangewezen iemand te vinden die u gedurende deze periode helpen kan om het één en ander correct aan te leren. Clubwapens zijn op afspraak beschikbaar. Zo gauw u uw voorlopige sportschutterslicentie bezit dient u contact op nemen met het bestuur om de initiatie voor u te helpen organiseren.

Eenmalige Schietbeurten

De wetgever heeft voorzien dat iedere meerderjarige éénmaal per jaar een schietbeurt mag doen, mits correcte registratie van deze schietbeurt, melding aan de provinciegouverneur en vakkundige begeleiding.

Gezien de grote vraag naar deze intiaties en de administratieve en praktische lasten die eraan verbonden zijn, kunnen we deze niet op individuele basis organiseren. De schietbeurten van de nieuwe leden zijn prioritair.

Op onze kalender vindt u de jaarlijkse opendeurdagen tijdens de welke we met genoeg bestuur en clubwapens aanwezig zijn om verschillende mensen een dergelijke schietbeurt te kunnen aanbieden.

Resultaten